Inflöde

Det här med inflöde och utflöde i garnlagret. Det pågår ofta olika aktiviteter och utmaningar som går ut på att man ska minska sitt garnlager eller gå på garndiet eller rentav där man ger sig själv köpstopp. Då jag själv har något av ett ett rejält garnlager så förstår jag de här initiativen och hejar på, till exempel Tant intolerant, och hoppas att de når sina mål. Faktiskt satte jag upp något slags målsättning för mig själv att mitt garnlager åtminstone inte skulle bli större i år. Jag började fint och höll reda på in- och utkontot men sen har det gått lite si och så.

Att lägga till på inkontot är i alla fall de här godingarna som jag köpte när Garngalleriet kom på besök till en stickträff.

Inflöde

Längst till vänster är det Geilsk bomull/ull i härligt ljussvart. Den köpte jag tre nystan av för att ha till en sjal ihop med det gröna som är över efter den ännu inte ihopsydda koftan. Så kompletterade jag med två nystan till och har ungefär ett och ett halvt nystan kvar nu när Hitofude är avmaskad. (Actionbild på avmaskning nedan.)

Inflöde

Sen så är det Gepard sockgarn med kashmir (jag köpte två nystan, ett är visst på rymmen) och härvorna är Cascades sockgarn Heritage enfärgat och, helt otippat, crazy-melerat i höstfärger. Jag köpte faktiskt en härva till som jag har gett bort (plus-minus-noll på den då). Anar vi ett socktema här? Kanske, någon gång, ska jag sticka sockar till mig själv. Kanske till och med i sommar?

Idag fick jag också inflöde av annan typ idag. Härligt med folk som har för mycket rabarber säger vi som har en ganska så klen en på vår balkong. Tack, B!

Inflöde

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s