Sockar i hettan

Det är varmt (32 grader på dagen idag) men åtminstone jag stickar på ändå. Det är bara det att inget verkar bli färdigt. Här är i alla fall ett par sommar(stickade) sockar, färdiga att lägga i lådan till kyligare väder.

Specifikationer

Beskrivning: Cadence socks av verybusymonkey

Garn: Opal i en perfekt petrol (deep stash), 70 gram

Stickor: 2,5 mm, 20 cm knitpro symfonie (trä)

Modifikationer: inga (så när som att jag stickade hällappen två varv längre)! Ett utmärkt mönster som också gav instruktioner till hur man får ett symmetriskt par. Stickade 4 rapporter av C på foten.

Omdöme: har inte haft dem på mig någon längre stund men var lite orolig att de skulle vara trånga över vaderna då skaften är ganska långa men de sitter perfekt då mönstret är stretchigt (se till att lägga upp lagom löst bara).

Annons

3 reaktioner till “Sockar i hettan”

  1. Så snygga dom var!

    Värmen har verkligen hållit i sig den här sommaren. Men det lär väl bli höst i år igen om några månader och då kommer de att vara sköna att ha på sig:)

    Gilla

  2. Jättesnygga sockor! Håller också på med sockor, hade först planer på att få en yllepläd färdig i sommar, men det är en sån där som ”växer i knät” (dominostickning) så den fåt vänta lite … Sockor är ju kul stickning.

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s