Välkommen hit

Ja, jag fortsätter att köra på ny adress. Hoppas att det ska funka bra! (Är det några problem så lämna en kommentar eller mejla mig: liisamy @ hotmail.com.)

Det känns som att det snart är dags för listan, mest för att jag själv ska få någon koll på vad jag har i mina högar. Här är i alla fall ett par vantar som jag har på gång.

Japp, de är olika stora och den vänstra är nu upprepad ner till mudden och jag håller på att sticka om den. Skillnaden är att på vanten till vänster har jag stickor 2,75 mm och på vanten till höger har jag använt 2,5 mm. Och stickat lite fler varv. Vanten heter Milet och är designad av Ysolda Teague och finns med i ett häfte med flera fina designer (Knit worthy 4). Det är från samma häfte jag stickade mössan Liab.

7 reaktioner till “Välkommen hit”

 1. Mycket trevligt med nya bloggen. Av någon anledning var din gamla blogg eller förra kanske det heter knappt läsbar för mej pga yttepytte liten text. Så jag gör tummen upp för flytten så här långt.
  Lena

  Gilla

  1. Hej Lena! Tack för din kommentar! Så bra att det verkar vara till det bättre så här långt. Trist med liten text på förra stället. Rent generellt känns det som att de var tidiga med många saker men sedan inte hängt med i utvecklingen.
   /Liisa

   Gilla

 2. Oj, så det kan bli:)

  Tur att vantar är ett litet projekt så att det går relativt fort att göra om så att båda två får samma storlek:)

  Gilla

  1. Ja, det vore ju toppen! Bara jag kommer mig för är det ju kul att blogga och framförallt bra för minnet som är…. kort!
   /Liisa

   Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s