Färdiga sockar

Ja, det blev ingenting inlagt i Stash dash i år för mig. Även om det fanns lite färdiga stickade plagg som hade kvalificerat men det ska tydligen fotas och läggas upp och räknas meter då också. Det fanns det inte riktigt tid och ork till. Här kommer några färdiga sockart jag stickat under sommaren.

Ett par ankelsockar till svägerskan (eller tog kusinen dem, vem vet?) gjorde jag av ungefär ett nystan Fabel i jeansblå. Stickor 2,5 mm och jag använde beskrivningen till Monkey av Cookie A.

IMG_5672

  IMG_5680

Och till en annan av barnens kusiner gjorde jag ett par helt vanliga  sockar i 3+1-ribb i samma blåa Fabel randat med ett handfärgat orange från Limmo-design. Också stickor 2,5 mm. De är lite stora till mig så därför sitter de lite konstigt på foten.

IMG_5674

När jag först fick det orange garnet i brevlådan var jag lite besviken för det såg lite blekt ut men det funkade perfekt ihop med det blåa. Gillar att det är lite lätt melerat (semisolida kallar Limmo dem).

IMG_5675

Jag har ändrat en inställning för kommentering så jag hoppas att det ska fungera bättre att göra det. Om ni har problem med det så skicka gärna ett mejl.

3 reaktioner till “Färdiga sockar”

  1. Vilket fint mönster på ankelsockorna! Påminner mig om ett par i min projektkö. Superfina! Och randigt går alltid hem. 🙂

    Gilla

  2. Monkey är ett av mina favoritmönster för sockar. Enkelt och snyggt på samma gång. Jag gillar din variant där du har gjort dom till ankelsockar:)
    Orange sockar är alltid rätt! Det är alltid kul att se och läsa om hur färger kan förstärka varandra. Jag fick titta en extra gång på sockorna innan jag såg att garnet är melerat vid hälen, på resten av sockan syns det inte alls på bilden:)

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s