Vinn garn!

Jag påbörjade en ny jobbstickningssocka i garnet jag köpte på I knit London, ett handfärgat självrandande sockgarn. Troligen blev jag förförd av petrolränderna och bortsåg från den lila i kombination med den gula som jag varit allergisk mot sedan jag stickade en ful halsduk i de färgerna på mellanstadiet. Har du inte denna allergi så kanske garnet passar dig bättre!

Skriv namnet på din favvosockbeskrivning i kommentarerna senast fredag 20 maj kl 23.59 så drar jag en vinnare. Tävlingen kommer finnas parallellt även på instagram (där finns jag som liisamy).

Den påbörjade sockan har 64 maskor på st 2,5 mm och jag har stickat 1 rät en avig för att sedan övergå i 3 räta 1 avig. Jag har stickat en hel färgrapport.

Vinn garn!

Annons

6 reaktioner till “Vinn garn!”

 1. Min favvosockbeskrivning är just nu Jaywalker som jag håller på med mina första. Vore super att vinna garn som dessutom skulle passa finfint i ett par Jaywalker. Jag hoppas på tur och att jag brukar sticka sockor med just 64 maskor verkar vara ännu mer tur. =D

  Gilla

 2. Haja, ja Maria, det är jättefint! Förutom det lila. Och just nu är jag inne i en period av att det som inte är tillräckligt bra ska ut. Bäva månde köksskåpen (jag har lite svårare med garnhyllan men den kommer få en omgång den med).

  Gilla

 3. Mitt favvo sockmönster är mitt eget faktiskt ”två på en gång men en i taget”http://garnfia.blogg.se/2015/may/tva-pa-en-gang-men-en-i-taget.html
  Mest för att jag lider av kraftigt SSS annars.

  Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s