Februari-UFO:t

Februari är slut för länge sedan och snart är även mars över. Ibland undrar jag vart tiden tar vägen. Gå upp gå till jobbet jobba jobba äta lunch. Samma sak händer i morgon.* Och alldeles för lite tid för stickning!

Mitt mål i februari var att ta fram mitt försök till näverstickning (som jag helt felaktigt benämnt dominostickningsförsök). Det lyckades jag inte särskilt bra med, det har legat längst ner i UFO-korgen och trivts ganska bra där. Jag stickar i ett Noro-garn. Kan det vara silk garden sock? Och som vanligt när jag börjar med sånt här så har jag tagit i och stickar med stickor 2,5 mm.

Februari-UFO:t

Ja, det var ju ganska kul i början men jag har tröttnat. Innan jag hade tagit fram det så hade jag i princip bestämt mig för att jag skulle maska av för att lära mig att göra halva rutor också. men nu när jag har det framme så blir jag tveksam. Jag har stickat så jag har kanske 40 cm på vardera sidan. Kanske skulle det vara värt att  sticka lite till och så ytterligare lite till så att det blir till en babyfilt? Inte för att jag känner någon baby. Men jag känner inte heller någon docka som behöver en docksjal. Jag är mitt i ett varv så jag provar att sticka ut det och känna efter. Problemet är också att jag följde något slags beskrivning från Ravelry men jag har varken lajkat den eller lagt den i biblioteket… 

Jag återkommer med listan i slutet av mars (dvs SNART). Trots att jag inte dragit något mars-UFO så har faktiskt flera projekt från UFO-högen fått komma fram i dagsljuset.

* Missförstå mig rätt – jag gillar mitt jobb det är bara det där hem och sätta sig och glo som det är för lite av…

Annons

3 reaktioner till “Februari-UFO:t”

  1. Det är ett av mina huvudskäl till att inte ha för många stickningar på gång samtidigt – risken för att någon hamnar längst ner i högen och att jag när andan faller på, inte hittar rätt beskrivning.
    Att lära sig nya tekniker är ju aldrig fel, men varför inte slänga ner den i ufo-högen igen och vänta på mer inspiration så att den med tiden kanske blir en färdig sjal? För den ser ju fin ut, och av någon anledning inbillar jag mig att en sjal stickad i näverteknik är extra varm när det är kallt ute:)

    Gilla

  2. Jag har tänkt att använda min nyinköpta stickmaskin till näverstickning, men det är för att jag har ont i händerna. Jag ska behärska maskinen lite bättre först…
    Näverstickning blir så snyggt! Klart den ska bli klar…

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s