Mysterievott, del 2

Del två i mysterievantarna publicerades och jag hade lite bekymmer med färgvalet. Först bestämde jag mig för att byta ut bottenfärgen (svart) till grå för att få bättre kontrast till den femte färgen som jag först hade tänkt skulle vara petrolblå/buteljgrön men så tog jag gult istället. Jag blev inte nöjd med den gula varianten, egentligen inte på grund av det gula eller grå, utan mer på grund av den vita som jag inte gillade.

Istället bytte jag ut den vita mot den grå och fortsatte som jag tänkt. Och jag är nöjdare så här. Ovanligt nog har jag stickat båda vantarna färdigt så långt som ledtrådarna har kommit. De känns bra i storlek också – den gul-gråa varianten hade jag dessutom stickat lite löst så det här blev bättre på alla sätt.

Mysterievott, del 2

Mysterievott, del 2

Annons

3 reaktioner till “Mysterievott, del 2”

  1. jag har inte gjort vantar i spindrift förut, men jag misstänker att dom skulle kunna hålla rätt bra – under rätt omständigheter. Ensidigt slitage – t ex cykling kompliceras saker… men om man stickar dom med små stickor – jag tänker 2.00 eller 2.25 mm – då skulle dom nog klara ett par vintrar med cykelslitage också:)
    jag får väl fixa bromsarna på min cykel, och prova så fort jag stickat klart vantarna. Problemet med den tanken är förstås att jag har så kalla händer att jag skulle vilja ha ytterligare ett par vantar över dom, så att det blir varmt och skönt om händerna när det är kallt ute, och då slits dom ju inte alls som tänkt..:D Så kanske när det blir lite varmare ute:D

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s