Premiär och spoilers

I julklapp fick jag garn! Dels kom ett paket med Noro Silk Garden och en sticktidning från USA och dels fick jag fint Tosh Merino av min snälla bror. Jag har ju också förmånen att fylla år en gång om året och då fick jag två härvor Tosh Merino Light av min snälla mamma (och dessutom boken om bohusstickning och den superfina pläden som garnet ligger på fick jag av den snälla brorsan).

 

Premiär och spoilers

Premiär och spoilers

Jag har ännu inte stickat med Madelinetosh-garner så det ska bli spännande att se hur de beter sig och om "alla andra" har rätt. Jag gillar ju annars lite sträva och sticksiga garner och det här verkar vara rena rama motsatsen.

Mer sticksigt är det i den mysteriestickning som jag till slut valde att hoppa på. Det vimlar ju av sådana runt jul och nyår (bland annat har Sticka en för medlemmarna som verkar bli en jättefin sjal). Det här är vanten Et eventyrlig mysterium av designern som, om jag förstått det rätt, gett ut boken Eventyrsvotter. Rester i Rauma finull hade jag hemma i flera klatchiga färger. Så här ser min vante ut efter ledtråd 1. Möjligen skulle jag ha haft stickor 2mm i mudden men det får vara.

Premiär och spoilers

4 reaktioner till “Premiär och spoilers”

 1. Vilka fina presenter du har fått:)
  Det skall bli spännande att läsa vad du tycker om Madelintoshgarnet. Jag gillar också sticksigt garn, men ett mjukt garn kan ju ha sina användningsområden:)
  Det verkar vara många som har hoppat på vantmysteriet. Det skall bli jättespännande att få se hur dina blir!
  Jag stickar på nördicknittings mössmysterieknitalong. Garnet börjar ta slut, så jag fick precis beställa mer av det:)

  Gilla

 2. Godmorgon och ett grattis i efterskott.
  Vilka fantastiska presenter/julklappar du har fått.Är också svag för Noro och köpte nyligen 3 nystan Silk Garden sock i blågröna färger.De skall absolut inte bli sockar för det garnet tål inte slitage av ”sockslaget”.Fina garner i bruna/naturfärger.Det kommer nog att bli en fin sticksäsong för dig .Bra att få garner som räcker till små och medelstora projekt också.När mina sockar är klara blir det också mysteryvantar.Ha en bra dag.Hos oss är det just nu -19.2C så det går utmärkt att sitta inne och sticka.

  Gilla

 3. Asså- den där teal och den bruna färgen tillsammans? Så snyggt att jag tror jag döööör!! Hoppas garnet är mysigt att sticka med.

  Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s