Detaljer

Det här sorteras in under rubriken detaljer jag stör mig på.

Ärmen på koftan Lilla Olle (från Solkusten) stickas uppifrån och ner och mönstret är delbart på 2. Jag hade kunnat göra så att det var en maska mitt under ärmen så att det skulle bli symmetriskt runt minskningarna. Men det gjorde jag inte.

Det stör mig. Men det stör mig inte så mycket att jag tänker göra om två ärmar på en kofta i storlek 1 år. Men om jag gör den igen – då jäklar kommer det bli symmetriskt.

Detaljer

Annons

5 reaktioner till “Detaljer”

 1. Sånt där kan jag också störa mig på.
  Hrmmm, skall jag vara petig så är det sådant jag kan repa upp i samma ögonblick jag får syn på det. Men att repa upp 2 ärmar och sticka om? Nä, det hade jag inte heller gjort:)

  Gilla

 2. Nej, jag vet, Heidi! När jag hade stickat till första minskningen på första ärmen var det min första tanke – gör om! Men så orkade jag inte då. Det ångrar jag nu…

  Gilla

 3. Håller med, men tror att folk kommer att förtjusas av tröjans innehåll så till den milda grad att asymmetrin bleknar!
  Kram!

  Gilla

 4. Visst kan sånt där vara irriterande (jag hade också stört mig galet mycket på en sån där grej), men ibland ä’r det ju bara att sticka vidare och göra annorlunda nästa gång. Ingen annan kommer att tänka på det, och i övrigt är ju koftan ursöt!

  Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s