Inspirerad

När jag besökte Solkustens bås på Ulldagarna påmindes jag om min pågående stickning i deras Jämtlandsull. Garnet är så himla mjukt och det stickade resultatet levande och vackert.

Jag tog upp koftan Lilla Olle och plockade upp för ärmen och vips är den nästan klar. Lyxig känsla att sticka i det fantastiska vita garnet med de trevliga svarta Karbonz-stickorna.

Inspirerad

Inspirerad

4 reaktioner till “Inspirerad”

 1. Lilla Olle är just så där fin som du beskriver i verkligheten oxå då vi fick en glimt i måndags , fina semesterbilder , har själv varit uppe på Skuleberget åkt upp i liften och gått ner ….är lite höjdrädd så jag hade nog inte kunnat sticka just någonting…..

  Gilla

 2. det är en himla skön känsla – att plocka upp ett projekt som har legat i korgen ett tag, och sedan sticka klart det:)
  det börjar kännas som om jag är en av få som fortfarande inte har köpt några Karbontzstickor. Jag får nog göra något åt det snart:D

  Gilla

 3. Hej fin struktur på koftan. Vad heter den sortens strukturstickning? Kan man hitta beskrivning nånstans?

  Gilla

  1. Hej Emma! Beskrivning på själva koftan finns att köpa hos spinneriet, kontakta dem i så fall. Själva strukturmönstret är enkelt och trevligt! Om du stickar fram och tillbaka så stickar du räta maskor från rätan och en rät, en avig från avigan.

   Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s