Semestergarn

Semestergarn

Ja, jag köpte ju inget garn på ullmarknaden som annars hade varit ett naturligt ställe att göra dylika inköp. Däremot hittade jag, efter att ha gått en liten tur på fjället en av de där soliga dagarna i somras, fint garn i en liten butik i Vemdalen. (Länk)

Semestergarn

Den andra minisemestern gick också norrut (från Uppsala sett) då vi åkte till Höga kusten. Bland annat besökte vi Mannaminne (”Välkomna, nu har ni kommit till ett konstigt ställe”) och där hittade jag minsann växtfärgat tvåtrådigt ullgarn som jag köpte i grönt.
Fråga mig inte vad det är färgat med, kanske någon som vet?

Semestergarn

Övrigt skoj man kan göra på Höga kusten är att sticka sig uppför Skuleberget (det var ingen som ville åka lift med mig), besöka Lunde och minnesmärket över skotten i Ådalen 1931, veteranbilmuseum och fika på K-märkta Wästerlunds konditori.

Semestergarn

Semestergarn

Vilket är ditt mest oväntade garninköpsställe?

Annons

2 reaktioner till “Semestergarn”

  1. Det var väl när jag handlade garn på ca 4000 m höjd i Peru. Finaste babyalpacan. Först 4 hg för 200 kr. Sen 4hg till för 100 kr.
    Jag har bildbevis, men det verkar inte gå att infoga dem här.

    Gilla

  2. Det låter som en trivsam minisemester:)
    Mitt mest oväntade garnköpsställe hittade jag i Danmark. Tyvärr har jag glömt vad staden hette eftersom jag bara var på genomresa med mina syskon. men där hittade jag en liten garnbutik på huvudgatan, som hade ett underbart mohairgarn, Jag köpte på mig 4 härvor, och stickade en sjal:)

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s