Utflykt till Hälsingland

Utflykt till Hälsingland

I tisdags tog jag ledigt från jobbet och drog till Hälsingland. Filtmakeriet i Kilafors stod på agendan men vi tog en sväng förbi Växbo och Växbo lin också. Oj så mycket fint! Jag rekommenderar de våffliga badlakanen varmt!

Utflykt till Hälsingland

På Filtmakeriet hade de öppet hus och en massa fint. Lite lovikkagarn fick följa med hem.

Utflykt till Hälsingland

Ett besök på garnbutiken i Kilafors blev det också. Ni vet, det som förut var Garntjänsts fabriksförsäljningsställe. Jag handlade inte så mycket då det redan hade spenderats en del i Växbo… Ekologiskt sockgarn av ull och nässlor – ska bli spännande att prova. Och ett nystan tunt vitt som skulle kunna funka till Mama ruffles-kanten. Men jag har nu fått napp på samma garn så jag slipper repa upp! Lite svart bomullsgarn för dottern att brodera med blev det också.

Utflykt till Hälsingland


Helt klart en bra dag med sol vid lunchpicknicken och annars lite regnigt… Trevligt sällskap, fint landskap och perfekt shopping.

Annons

En tanke på “Utflykt till Hälsingland”

  1. Instämmer med dig att det blev en bra utflykt! Trevligt att se dina fina bilder, saknar dock en från Filtmakeriet angående färg 😉 Håller tummarna för att det löser sig med garn till sjalen så att du förhoppningsvis slipper göra om, och om inte så finns det i alla fall ett bra alternativ.

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s