Laar (förhandstitt)

Alltså, det här med att fota sig själv i sina stickade tröjor. På hösten/vintern. Jag har ju svårt för det även på sommaren (någon som minns att jag i somras stickade och maskade av en topp) Heidi efterlyste på-bild med Laar

Först en bild på Laar med knäppkant och knappar.

Laar (förhandstitt)
Wow!

Sen en selfie på jobbet…

Laar (förhandstitt)
Stående ovationer. 

Koftan är helt klart för stor. Det är en kombination av att jag valt fel storlek och att jag gått ner 10 kg i vikt sedan jag valde storlek och att spetsmönstret är oerhört stretchigt. Förhoppningsvis kommer jag kunna göra en fotosession där flera andra plagg också kan komma att förevigas. Förhoppningsvis utan selfiearmar och förhoppningsvis i bättre ljus. Jag tänker ändå härmed markera att koftan Laar, påbörjad i september 2011 (enligt Ravelry), nu officiellt är klar. 

 

(edit) PS. I morgon är sista dagen att vara med i utlottningen av sjalgarn. Jag har också garn kvar av efter den här tröjan som kan ingå i utlottningen Jaggerspun Zephyr wool/silk (Ravelrylänk) – alltså, lämna en kommentar på inlägget från 27 november och tipsa om en sjal du vill sticka, har stickat eller bara tycker är fin.

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s