Sommar i Stockholm

Ännu en varm (läs het) dag tillbringades i Stockholm tillsammans med M. Dels besöktes några säkra kulturtantsställen som Marimekko, 10-gruppen och K&US och dels var vi en lång stund och botaniserade på Litet nystan. En trevlig överraskning var att träffa på herr Asplund (läs hans blogg här) som assisterade vid inköpen. Nog kunde mycket mer ha följt med hem men mina inköp stannade vid en härva Kampes S-tvinnat och en härva Z-tvinnat i samma åskblåaktiga nyans, Geilsk bomull uld till en kofta och några sockgarnsnystan. 

Sommar i Stockholm

Sockgarnerna har jag tänkt sticka sockblanks av och färga. Jag måste bara hitta min stickmaskin som är gömd under allt bråte…

Sommar i Stockholm

Allt om sockblanks kan du läsa här: http://sockblanksecrets.blogspot.com och om du inte vill göra din egen så har jag sett färdiga sockblanks hos Tant Kofta och hos Limmo-design.

4 reaktioner till “Sommar i Stockholm”

  1. Hej Liisa,
    Först så vill jag tala om att jag har stickat upp det bruna ”skicka med” garnet. Det blev en jättefin Inger. Tyvärr så kan jag inte lägga ut den på min blogg ännu, då det är en 50-års present till min syster. Sen så reagerade jag på dina koner med garn. Om du är intresserad av koner, så säljer de jättebilligt vid östanå färjeläger. Dryga kilot för 4 kr. Jag tror att det är Lin, en del kan vara ullgarn. Om ni har funderingar på vad ni ska göra en helg. Åk på utflykt till Wira bruk och besök sedan Lumpboden för garninköp.
    //
    Monzan

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s