Mer Öland

Öland bjuder inte bara på fyrar, raukar och sälspaning; i Löttorp ligger också Ullcentrums lagerbutik. Trots att yllekoftor inte var det första jag längtade efter köpte jag garn till en sådan. 100% finull från svenska får, spunnet i Danmark. Jag tänker att det kanske kan bli en Grace (Ravelry-länk). Och så köpte jag en härva till små raggsockor. Mamman körde mer säsongsmässigt och köpte lingarn till en tröja.

Jag fotade inget inne på Ullcentrum, det kanske jag skulle ha gjort. Om man gillar stickat men inte stickar själv kan man också få sitt lystmäte stillat här då de också säljer färdigstickade plagg. Och linnekläder. Värmen gjorde att de delarna av butiken blev mindre utforskade.

Mer Öland

Mer Öland

Mer Öland

4 reaktioner till “Mer Öland”

  1. Att köpa ullgarn en riktigt varm sommardag – tanken svindlar lite då:D
    Men Ullcentrum låter ju som en butik väl värd att besöka oavsett hur vädret är! Jag har stickat med deras garn, och det är helt underbart att sticka med, så det skall bli spännande att se hur din kofta blir (om du nu väljer att sticka Grace med garnet:).

    Gilla

  2. Jag var också på Ullcentrum häromdagen! Jag hade bestämt mig för att köpa deras lingarn innan jag kom dit, men trots 27 graders värme gick jag hem med några härvor yakgarn istället.
    Är det raukarna vid Byrum ni varit vid? Jag tyckte de var urcoola! Fantastiskt vad naturen kan skapa.

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s