Sockor, sockar, strumpor

Jag och många med mig har hakat på Dödergöks sockutmaning. Den pågår både på bloggen (sockutmaning.blogspot.se)och på instagram (#dödergökssockutmaning). Eftersom jag har fullt sjå att komma mig för att blogga här är jag med på instagram (liisamy om någon vill följa).

Innan jag tog tag i själva utmaningen behövde jag göra klart två par påbörjade.

Svägerskan hade slitit ut sina ankelsockor. Utslitna och älskade plagg förtjänar att ersättas. Därför fick hon ett par nya, blå i miniraggi. Knappt ett nystan går åt till ett par i stl 40.

Bild 1

Bild 2 (1)

Det andra paret är standardsocka med 3+1-ribb men storlekarna till barnens kusiner börjar bli vuxenstorlek… Typ stl 39 i Permin Sock.

Sockor, sockar, strunpor

Jag har också faktiskt tagit tag i det där med garnutrensningen och just nu står det kassar lite här och var i hemmet… Vad som finns för just dig att lägga beslag på kommer efter hand att läggas ut på sidan Köp mitt garn! som du hittar längst upp på bloggen. Hittar du något du gillar så lämna en kommentar eller skicka mejl till liisamy -snabela- hotmail.com. Hemma finns varken rökare eller djur. Om det finns andra fibrer på garnet kommer det från ett annat garn. Just nu finns på sidan t.ex. ett finfint sockgarn från Chili Gredelin. Skynda fynda och hjälp mig få lite luftigare garnlager!

 

Annons

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s