Det du inte fått se 7

Bautafilten av ett kilo garn med troligt ursprung i Egypten.

Det du inte fått se 7

Filten är ca 130*140 cm stor. Jag stickade med två trådar av ett tjockt, strävt och hårigt (lösa täckhår) garn enligt mönstret Eleventh hour blanket från Purl Bee (länk till mönstret). Jag använde stickor 8 mm och stickade ganska löst. Det var väldigt jobbig stickning för det var så tungt och den var också tvungen att ske ute på balkongen för det hårade så himla mycket.

Det du inte fått se 7
Kanten virkade jag med tre trådar Lett Lopi i rött. Filten kanske mer kan beskrivas som ett hästtäcke. Eller något man lägger på en kall klippa innan man sätter ner sin påklädda kropp på den. För den sticks lite… Men är kompakt och värmer gott.

Det du inte fått se 7

Om det nu är någon som känner att OJ en sån bautafilt vill jag också göra, gärna i sånt där egyptiskt garn, var får jag tag i det? så får denna någon gärna höra av sig till mig. Jag har nämligen drygt ett kilo kvar av garnet. Jag tänker inte sticka en filt till av garnet. Eller något annat heller för den delen. Bortskänkes till första som hojtar!

2 reaktioner till “Det du inte fått se 7”

  1. Hej!
    Har du fortfarande det där kilot med garn kvar? Jag tar gärna emot det och står självklart för frakten. (Om du inte bor i närheten av Norra Stockholm eller Södra Uppsala, för då kan jag komma och hämta)
    Vh Monzan

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s