Gott slut

Nu skulle det vara schysst med en årsssammanfattning. Jag vet inte riktigt om det känns som att det har varit ett bra stickår så sammanfattningen skulle nog bli lite torftig. Särskilt bloggandet har varit nedprioriterat i år. Bildkvaliteten har varit dålig, inspirationen har inte funnits. 

Här kommer ett sista färdigt projekt, det blev faktiskt klart idag: ett par myssockor i Raggi, stl 38-39. 130 gram gick åt på stickor 4,5 mm. Som grädde på moset vill Typepad visa bilden upp och ner. Håll till godo.

Bild (13)

Eftersom bloggningsfrekvensen har varit låg så finns en hel massa saker som jag inte har visat på bloggen. För att kompensera det har jag satt samman en mängd  komprimerade inlägg som kommer fylla början av januari månad.

Det finns också en hel del påbörjade nya projekt som jag inte heller har delat med mig av. Det här är t.ex. Söderängskrage från Eva Trotzig och Erika Åbergs fina bok. Jag stickar i shetlandsull.

Gott slut

Jag hopppas att år 2014 blir ett stickigt år för oss alla.

En tanke på “Gott slut”

  1. årssammanfattningar är trevliga, men kräver en hel del förarbete, när man skall komma ihåg allt man har stickat, och sedan hitta bilder på det bland alla andra bilder man har tagit:)
    God fortsättning på det nya året:)

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s