Jag blir inte arg, säg bara vem det var

Okej. Vem har stökat till min garn- och stickningsförvaringsplats? I hyllan ska det vara garner fint sorterade i tjocklek, kvalitet och färg. Stickböcker ska stå ovanpå.

Stickningar ska ligga lite snyggt i en projektpåse i en korg bredvid hyllan. Projekt som är lite inaktiva ska inte ligga framme.

Färdiga saker ska ligga med fästa trådar, isydda knappar och tvättade, färdiga i en låda eller vara donerade till sin rätta mottagare och inte beblanda sig med andra ofärdiga stickningar.

Och vem var det som illvilligt la en 2,5 mm-metallstrumpsticka i sängen när jag skulle sova? Jag hittade den i morse och det är ett under att ingen skadades.

Nå? Jag blir inte arg, bara det kommer fram vem det var som har ställt till med det här!


Jag blir inte arg, säg bara vem det var

5 reaktioner till “Jag blir inte arg, säg bara vem det var”

  1. Uff da. Hadde dette skjedd i mitt hjem vet jeg hvem som ville ha vært synderen, og hun sitter skremmende nært meg, faktisk på min egen stol…

    Gilla

  2. så ser det ut i mina drömmar med:) i min verklighet ligger mina wip’s och skräpar på soffan och bordet i vardagsrummet, och garnstashen ligger i garderoben, och i plaslådor i vardagsrummet:)
    men i mina drömmar ligger dom fint sorterade i bokhyllan:)
    och fy till den som har stökat till det så i ditt garnlager/wip’s, när du får tag i vederbörande så bör den få till uppgift att lägga garnet snyggt och prydligt i ordning:)

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s