Långsamt

Hur är det för dig när du ska åka iväg över dagen – oroar du dig också för att en stickning inte ska räcka? Jag har ofta lätt ångest över det. Tänk om jag kommer till något krångligt ställe där jag behöver räkna eller ta något svårt beslut. Tänk om jag blir färdig och inte har något alls att sticka. Tänk om jag helt enkelt tröttnar och bestämmer mig för att det här hemska vill jag verkligen inte sticka vidare på.

Oftast är lösningen att ta med en hel massa olika projekt. Ibland är det inte så lätt utan man vill bara ha med sig ett. Litet. Det är då tvåändsstickningen är som bäst. Liten vante. Tar eoner av tid. Och det blir bara så fint. För förutom att det är långsamt att sticka så måste jag då och då stanna upp och titta och känna på materialet.

Långsamt

Mönstret är Anne-Maj Lings vantar (Ravelry-länk), inspirerade av Marias version (Ravelry-länk) som jag såg när jag var på inspirationskväll med flerfärgskrus. Jag stickar mina med Kampes z-tvinnade. Det lila är handfärgat av Sanna på Sannsticks.se.

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s