Sista slutet?

Jag tror att jag har hittat allting nu så det här är det sista från 2011.

Maskinstickad halsduk
Garn från min pappas äventyr i en lada i Norge. Mest för att testa att sticka och se hur garnet beter sig. Ja. Tänkte först sticka en spetskant runt hela. Men njäe. Inte på den här.

  Halsduk

Ingrid och muddar…
i egenspunnet garn som legat förädlat ganska länge. Tvättade och blockade och färdiga att användas. Det här garnet spann jag under förra jullovet och målet var att spinna så tunt jag kunde. Det blev trevligt resultat. Garnet är tvåtrådigt och jag tvinnade ihop det bara rakt av men ändå så blev det inte så mycket raggsocka över det hela och färgerna radade upp sig fint i sjalen! Så jag är helt klart nöjd med det här projektet från början till slut. Mönstret är mitt eget Ingrid.

Ingrid2
Ingrid

Ingrid3

Och muddar:
Spinnmudd

 

Annons

2 reaktioner till “Sista slutet?”

  1. Nej men så roligt! Jag tittade in på din sida av en ren slump. Jag behövde lite inspiration i min stickning och plockade bara en blogg ur listan på stickameras sida. Blev lite nyfiken när du skrev att du stickat mycket sjalar och klickade på ”sjal” i ämneslistan. Och så dyker Ingrid upp – Ingrid, som jag sitter och stickar på. 🙂 Den är så jättefin – och så är det du som gjort mönstret! Tack för att du delat med dig av det – jättetrevlig stickning. Jag har precis börjat på den, ska lägga in den i min blogg imorgon och länka till dig.
    Jag måste ju ha besökt din sida förr, förstås,då jag skrev ut mönstret. Men ingenstans på utskriften står det varifrån det är hämtat.

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s