Kaskader av garn

Det garn som ligger högst upp på listan över vad som finns i Ravelry-medlemmarnas stash är Cascade 220. Självklart blir man ju lite nyfiken på att prova – vad är det som är speciellt med det? Billigt, bra, både och?

Nu när jag var på konferens i San Diego fick jag möjlighet att besöka en garnaffär och köpte där på mig lite sådant garn. Dock i färgvarianten 'heathers', lite melerat. Det borde räcka till en tröja i det mörkare gröna. Den ljusare härvan fick följa med som eventuell kontrast eller så kan det bli ett eget projekt tillsammans med rester från den framtida tröjan… Det ska bli spännande att prova.

Kaskader av garn

Och ja, det var nog ganska billigt. Dels för att dollarn var ganska billig men kanske framförallt för att affären (Knitting in La Jolla) ska stänga och hade 40% rabatt på allt garn.

Jag köpte också lite sjalgarn (Alpaca lace paints) också från Cascade Yarns. Så mjukt och fina färger!

Kaskader av garn

Men det var svårt att välja, det fanns mycket garn där och jag förstår att de lokala stickarna sörjer litegrann samtidigt som de fyndar… Kan också tillägga att Cascade 220 finns i fantastiskt många färger och verkar jättemjukt. Ska bli spännande att prova!

 

 

Annons

3 reaktioner till “Kaskader av garn”

  1. Ja, jag hoppas verkligen att jag gör nåt av garnet så att det inte bara blir liggande. Men Ravelry är ju fantastiskt för att hitta idéer och jag har några på lut… Vi får se vad jag hittar på!

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s