Ha ha!

Ibland när jag stickar en sak efter mönster och kommer på nåt mycket bättre sätt att sticka den saken på så känns det fånigt bra.

Ha ha, jag har överlistat mönstret! Där lurade jag er allt! Trodde ni verkligen att jag skulle sitta och sticka en massa aviga maskor när man kan sticka räta?

Nu känns det lite så. Jag bestämde mig för att sticka den gröna babytröjan runt. Mönstret är avig slätstickning typ. Som på det färdiga fram- och bakstycket. Men jag stickade det ut och in, som ärmen. Åtminstone upp till ärmhålet.

Perfa!

Ha ha!

Annons

6 reaktioner till “Ha ha!”

 1. Hej! Tröjan blir jättefin så som du gjort den 🙂 Stickar på din sjal Ingrid och behöver din hjälp. Har gjort t.o.m v 16 och ska börja på v 11 omigen. Men då stämmer det ej m mönstret för mig. Kan du beskriva EXAKT hur man ska göra nu? Har 39 maskor på stickan nu.

  Gilla

 2. Hej igen!
  Du behöver ej svara på min förra kommentar om Ingrid-sjalmönstret 🙂 Har löst det hela, var bara lite slarvig att läsa mönstret, upptäckte jag.
  MVH

  Gilla

 3. Hej Lilian! Vad bra att det löste sig! Jag tänkte sätta mig och räkna maskor och svara dig. Kanske något att tänka på när jag skriver mönster – att sätta antalet maskor man får efter varven, i alla fall i början… HOppas att det ordnar sig i fortsättningen också, annars får du höra av dig!

  Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s