Autobahn

Långt blev det. Både att åka och det jag stickade…

Remsa2 

Den här långa remsan ska bli Kinetic Cowl från vinternumret 2010 av Interweave Knits (bilder hittar du här: http://www.interweaveknits.com/galleries/bonus/winter-2010/kinetic-cowl.asp).

Jag trodde aldrig att jag skulle klara av att sticka en så lång remsa med så få maskor (jag har 10 maskor istället för 8) men det har gått förvånansvärt bra. Kanske kräver sådan stickning ett utomordentligt garn. Och det har jag – Mammas Manos del Uruguay Silk Blend!

Remsa1 

Fantastiskt garn! Nu har jag snart stickat upp en härva, så nu är det dags att mäta hur långt det är och ev. försöka montera ihop det hela. Jag tror ändå att jag ska göra den lite vidare, åtminstone i nederkanten, så kan den kanske smalna av i uppekanten?

PS Tack också för snälla kommentarerna på pippitröjan, de värmde, särskilt som jag själv kände mig lite osäker på hur bra jag tyckte att det blev…

3 reaktioner till “Autobahn”

  1. Vad härligt ditt mammas garn blev uppstickat så här! Vilken tur för dig att hon inte ville ha garnet. Färgerna kommer verkligen till sin rätt. Jag var dum och kikade på hur det kommer att se ut färdigt – jag vill också ha!
    Kram Malena

    Gilla

  2. Oj, spännande! Det är något jag aldrig sett förut. Borde passa mig som tyvärr inte lyckas fullfölja alltför stora projekt. Just nu är det bara amigurami som gäller. 🙂

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s