Randigt

I måndags på stickkafét (måndagar jämna veckor, Café Linné, 1 tr upp, från kl. 17 och framåt) (ja, i Uppsala) började jag på en ny strumpa i rester från hästtröjan. Vitt, grönt och rosa Sisu.

 Randigstrumpa

Jag randar genom att köra färgerna i spiral – jag håller alltså på med tre varv samtidigt. Om man kollar noga längst ner kan man se både var det rosa och det vita varvet har sin början och att ränderna faktiskt går lite på snedden.

Jag var tvungen att börja i och med att jag under en konferens stickade färdigt de här strumporna i Mellanraggi, färgen är svart batik. Strumporna har figurerat här på bloggen tidigare, är stickade med stickor 3 mm och passar en snart 10-åring med 37 i skor. För det är ju så, att man måste ha åtminstone en strumpstickning och en sjalstickning på gång.

Batikstrumpor 

Trevligt garn men ganska trist att bara sticka slätt rakt upp och ner (även om det var bra på konferensen), det blev genast roligare att randa!

Annons

5 reaktioner till “Randigt”

  1. Striper er gøy! Jeg er også i ferd med å starte et stripete prosjekt med Sisu;-) Sjalene du har strikket i de forrige postene er nydelige, så heldige ”tanter” ungene dine har.

    Gilla

  2. Förstår inte helt hur man gör ränder på det sättet du skriver. Ska googla och se om jag kan hitta beskrivning. =) Alltid finns en första gång för allt. Underbar blogg.

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s