Min maskin

Men det viktigaste först. Vinnare av garn är Malena! Mejla mig (liisamy snabela hotmail.com) din adress så kommer det i posten!

Ja, jag har skaffat mig en stickmaskin. En Knittax. Den är nog från 50-talet och är väl använd men fungerar också väl.

Maskin1 

Kul också med beskrivningarna som följde med. Bland annat på badbyxor i herrstorlek. Mannen i mitt liv tackade vänligt men bestämt nej, men kanske någon annan är spekulant? Någon har stickat många av modellerna och skrivit små anteckningar i mönsterhäftena.

Maskin2 

Än så länge har jag svårt att se mig sticka annat än stora slätstickade sjok på maskinen. Jag har testat mina tunna garner från ladan i Norge och de funkar utmärkt att använda. Det ska bli kul att se vad jag kan åstadkomma med den här. Kanske flera ufos. Kanske reducerat garnlager. Petter har redan stickat två halsdukar i miniatyr.

3 reaktioner till “Min maskin”

  1. Så kult med strikkemaskin, og det garnet fra Norge var jo virkelig spennende, skal tro hva det var slags fabrikk. Gleder meg til å se hva du kommer til å kreere!

    Gilla

  2. åååh vad kul! Min man minns med fasa en klasskamrat vars mamma stickade ALLT till sina barn på en sådan maskin. Du kanske får hejda dig!!!

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s