Ordning och reda

Jag har blivit utmanad. Utmaningen går ut på att man i sin dator har ordnat med ett bildarkiv och i den ha mappar. Problemet börjar redan där. I datorn finns mappar, ok. Flera av dem innehåller bilder och skulle därför kunna definieras som bildarkiv… Så vilket av arkiven ska jag ta? Ytterligare ett bekymmer som denna övning vållade mig var nästa steg. Ta den 6:e bilden i 6:e mappen. I mina mappar som finns i mina bildarkiv så finns det flera mappar. Men inte så många som 6. Blogga om det. Nehe, om den. Ok, det ska väl gå!

Bild6_1 

Här är min mamma och min dotter på en resturang på Kreta 2007. Det var varmt och röd fullmåne. Troligen åt vi nåt gott. Typ med vitlök. Säkert drack barnen milkshake och spelade lufthockey. Stranden ligger bara precis bredvid, till vänster om Moa. Det här är nog enda bilden där bådas ansikten är med, på de andra (bild 5 och 7) syns mest viftande händer och armar.

För den som är nyfiken på vad som fanns i min 6:e mapp i mitt stickbildsarkiv så kommer svaret här.

Bild6_2 

*ryys* Hemsk stickning som gör ett fint garn trist och hemskt, dålig kamera med för stark blixt, systemkasse på kylning på balkongen och det härliga betonggolvet med tillhörande mossa (det vita tror jag faktiskt är ljusreflexer, inte fågelskit som jag först trodde). Jag undrar varför jag aldrig bloggade den här bilden? Garnet blev en mössa istället om jag inte minns helt fel.

Jag vill veta (även om jag inte är helt säker) vad Nakenstickaren har i sin 6:e mapp. Och om någon annan också vill visa upp sina bilder så tittar jag gärna på…

Annons

2 reaktioner till “Ordning och reda”

  1. Det var ju extra roligt att du hade flera bildarkiv! Den första bilden såg väldigt härlig ut. Den andra var — tja, intressant! Men det är ju ett rent under om just den 6:e bilden i någon mapp överhuvudtaget är publicerbar eller ens föreställande nånting …

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s