Likvaka

Inte alla är lika modiga som Lena. Och inte alla får pris heller! Här kan du se vad hon fick. Ett litet något från garnlagret och ett litet något nytt och användbart. Priset var för deltagande i tävlingen värsta liket.

Lenas lik har legat i 27 år. Wow! Jag är mäkta imponerad över att det fortfarande finns kvar! Jag har också påbörjat några filtar i mina dagar men de har antingen repats upp eller hamnat i soptunnan vartefter…

Jag säger: Stort grattis Lena! och stämmer in i utställningen Tröjlik: Skit i samvetet.
Skitisamvetet

(Läs mer om utställningen, Emelie Carlqvist och de andra i Stoff – stoff-at-post.com – i senaste numret av Bladet, Stickas medlemstidning.)

Pi Jag har också påbörjat en ny filt, denna gång inte i sektioner. Den har fungerat som min fotbollsstickning och är inspirerad av Brooklyntweeds härliga pi-sjal/filt i plötu lopi. Så jag började en själv. Min kommer troligen inte att bli lika stor som hans. Dessutom blir min brun. Och kanske får den ligga till sig över resten av sommaren nu när den börjar bli större. Så den får värma knäet i höst. Eller bli bänkvärmare/lik i garderoben….

Mönster: Pi-sjal från Elizabeth Zimmermanns Knitter’s Almanack
Stickor: Rundsticka 5 mm
Garn: Plötu Lopi, köpt på tradera – jag stickar med en tråd.

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s