Candle flame + fotbollsstickning

Cf3Min Candle Flame-sjal växer. Jag gillar mönstret jättemycket och garnet är bara helt underbart… (se tidigare inlägg) Lagom melerat, i min smak.

Jag har nu stickat ungefär ett hekto (av två) så jag tror att sjalen kommer bli perfekt lagom stor när den väl är färdig.

Enda nackdelen är att om jag tappar koncentrationen lite för mycket så hamnar en hoptagning lite snett, eller så ökar jag där jag ska ta ihop, eller så missar jag att lägga upp maskor på sidan när jag ska börja en ny rapport. Det är med andra ord inte en idealisk fotbollsstickning.

Igår, under champions league-finalen (herrar: Manchester U – Chelsea) nystade jag garn – jag insåg ganska snart att det har små möjligheter att bli fel om man jämför med att försöka plocka upp maskor längsmed en spetssjalskant. Åtminstone om man vill se på fotbollen. Och det vill man ju! Vilken match! Det var en häftig avslutning på champions league som har bjudit på härlig fotbollsunderhållning på en kanal som jag har tillgång till. Och så var det en skön start på den riktiga uppladdningen inför herrarnas fotbolls-EM som snart börjar. Följdaktligen har jag anmält mig till den föredömliga bloggen Vi stickar under fotbollsEM 2008 som tar över stafettpinnen från Fotbollsstickning som kanske kan återuppstå till nästa VM…

Nu gäller det bara att ladda med bra stickningar! Och visa en översiktsbild över min cf.

Cf2   

4 reaktioner till “Candle flame + fotbollsstickning”

  1. Jamen, fotboll är ju trååååkigt ju. Gröna gräsets schack.Långa bollar på Bengt.Det är nästan roligare att titta på när vatten kokar.

    Gilla

  2. Jag stickar också på en Candle Flame och är helt kär i den.Gillar mönstret jättemycket men även det mjuka sköna garnet Malbrigo lace som jag stickar i.

    Gilla

  3. Visst är candle flame en beroendeframkallande stickning? Skulle bara testa om jag gick iland med att förstå ett engelskt stickmönster och nu sitter man här och attackstickar. Funderar redan på vilket garn jag ska välja på nästa sjal. Det jag använder nu är liiite grovt, Lowisa, nästan lovikkagrovlek, men det var ju bara ett test ju!! (som varade i ca 3 hg)

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s