Växande drake

Dragonskin2Jag stickar vidare på Dragon Skin. Det blir ett helt klart fjälligt intryck. Trevlig stickning. Jag har bara stickat fel några gånger. Några gånger fick jag riva upp, andra kunde jag skarva lite, eller faktiskt rädda helt…

Det visade sig att mottagaren hade högtidsdag tidigare än jag räknat med så det stickas i tid och otid på den här. Jag är glad åt de långa aviga varven som gör att jag kan läsa samtidigt. (när jag har tid att sitta ner och läsa)

Jag har stickat hälften av kofgtan, i och med att framstycken och framsidans ärmar är klara. På bilden har jag just lagt upp för nackens maskor också. Och nu är det bara att sticka fjäll vidare neråt… Om ett tag maska av för ärmarna och sticka färdigt bakstycket.

Jag förstår det där med att drakar eller flygödlor är släkt med fåglar för tröjan ser trots fjällen mest ut som en flaxig kråka… Fast röd, då.

Dragonskin1

Annons

5 reaktioner till “Växande drake”

  1. Ja, den blir nog bra, men man kan ju också göra som jag och ”låna” en unge att sticka den åt… Ylva, du får nog räkna om lite om dina tjejer skulle komma i den… Största storleken var nog typ 4 år…
    😉

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s