Glitter och lurv

När man är 8 år så ska det vara mjukt. Eller glittrigt. Helst både och. I och med att Moa helt och hållet slitit ut sin lila mohairtröja var det inte så svårt att övertala mig att sticka en ny. Fast den är väldigt lurvig. Och lite glittrig. Den här gången fick det bli grått mohairgarn (Malin, Coats) som jag köpt från Garntjänst på rea. Mönstret är från Yll & tyll.

Lurv1

Halsen ska helst vara bar också, om denna dam får bestämma. Så tröjan ska vara polo, och för att mamman ska få sin vilja fram så mycket som möjligt undrade hon om inte Moa ville ha en Ice Queen-liknande halsduk i vitt, glittrigt Kidsilk night, med pärlor på? Det var ett erbjudande hon inte kunde tacka nej till, även om den inte kommer bli så lång så att hon kan dra den över öronen och därmed fuska med mössan. Det är glitter, lurv, spets och pärlor (även om det inte syns i grådagern)…

Iceage1

Vadå hönsmamma, curlingförälder, whathaveyou? Smart, tycker jag!

5 reaktioner till “Glitter och lurv”

  1. förstod inte det där med bar hals och samtidigt polo… men det är väl magsjukan… Jag vill också ha en sån där glittrig att dra över huvudet, men den ska vara isblå!

    Gilla

  2. Men åh Yll och tyll! Vilken bra sida! Jag kommer ju shoppa ihjäl mig…allt är ditt fel;) Gillar din blogg, alltid nått på gång..

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s