Stick å brinn-listan

Jag tror att så här på fredagskanten skulle det väl passa bra med en lista. Bocka av det som varit (eller är) och kanske påbörja något nytt? (*hrm*)

Det här är alltså Stick å brinn-listan över pågående projekt just nu:

 1. Ribbad alpackatröja till H. Fram- och bakstycken färdiga och jag håller på att sticka båda ärmarna samtidigt, har kommit kanske 15 cm på dem. Gillar inte egentligen att sticka båda ärmarna samtidigt men det känns som att tröjan skulle må bra av att bli klar nån gång…
 2. Spiral boot socks. En helt klar, den andra påbörjad. Jag har stickat den översta kanten och börjat på spiralen. Kul stickning och skön strumpa. Vill göra klart. (och tyvärr stickar jag inte spegelvänt…)
 3. Tumme, tumvante. Saknar fortfarande tumme. Jag ska…
 4. Faux Russian stole. Färdigstickad! Ska fästa trådar, tvätta och spänna ut.
 5. Ullcentrumsjal. Färdigstickad! Ska fästa trådar, tvätta och spänna ut.
 6. Höstsjal i alpacka. Jag hittade mina mönsteranteckningar och se, då gick det mycket lättare att sticka vidare på den! Har stickat upp ett nystan alpacka hittills. Den är ganska så lätt att hänga med så den är flyttbar.
 7. H2O. Den har jag fastnat på. Jag har börjat på sick-sackranden som går tvärs över sjalen nertill men är inte helt säker på om jag gillar hur den ser ut uppöver. Eventuellt drar jag upp lite och fortsätter med samma mittenmönster hela vägen upp. Jag gillar nog bättre när det är inte så många olika mönster i samma sjal. Mönstret finns ju att köpa hos Knit & Knag och jag gillar nog t.ex. hennes Sumac leaf bättre. (fast nu när jag tittar på H2O igen så blir jag osäker, kanske jag fortsätter enligt mönstret iallafall…) Hur som helst är det här inte så portabel stickning, den kräver sin koncentration.
 8. Magickal Earth Shawl. Den kräver också sin koncentration. Den vilar. Men är inte död.
 9. Islandskofta. Jag har en framkant kvar att sticka. Uppvikningskanter och framkanter ska sys fast, efter att jag klippt upp tröjan. Jag har åtminstone sytt med maskinen. Den är på gång!
 10. Hemlig sjal. Den är hemlig. Jag har stickat en bit.
 11. Glittrig mohairtröja. Moa har slitit ut och vuxit ur sin lila glittriga mohairtröja. I och med att den blev såpass välanvänd har jag fallit till föga och stickar en ny. Denna gång grå mohair och silvertråd. Glitter och lurv. Jag har stickat ett halvt bakstycke.
 12. Rundstickad barntröja i islandsstuk. Jag blev less. Kanske river jag upp, kanske inte…

Så, det var ju faktiskt inte så många saker!! Dessutom är två sjalar helt färdigstickade. Men, undrar vän av ordning, var är Menja? Hon är klar! Färdigstickad, monterad, tvättad och använd. Allt om henne i en egen post.

Jag vill också börja sticka Ice queen, tvåändsstickade vantar, flera sjalar, utlovad pirattröja till P och en massa annat som ligger och ligger och ropar på mig att de vill bli stickade.

Annons

2 reaktioner till “Stick å brinn-listan”

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s