Det verkar som att jag har en grön period

Åtminstone om man ser till vad jag handlade hos Sannsticks*.

Sannsticks1

Handfärgat olivgrönt z-tvinnat garn till tvåändsstickning. Färgen är lite ljusare än på bilden, det är fortfarande mörkt ute. Det är en färg jag blir glad av!!

BabyalpackaBlågrön babyalpacka. Tunt och mjukt. Lite annorlunda färg men jag gillar den! Helt otroligt mjuk. Lite dyr men jag hoppas att det är valuta för pengarna.

Qualitasmoss Mossgrönt strumpgarn från Qualitas. Jag tror inte jag har stickat av just Qualitas förut (jag tror att det är samma som nåt annat märke? kan det stämma?) så det ska bli intressant att prova. Bara 25 kr nystanet och flera fina enfärgade strumpgarner fanns att välja på.

Jag tror trots allt att jag mest gillar enfärgade strumpgarner, åtminstone om det ska vara spetsmönster och sånt på. Däremot en enkel ribb, som i Katrins strumpor och mina gamla fabelstrumpor, tycker jag passar bra till flammiga och randiga garner.

* Sannsticks är en nyöppnad garnkrängarsajt som drivs av den oerhört trevliga och kreativa Sanna. Snabb och trevlig service. Och garnet jag beställde verkar fantastiskt, jag vill börja sticka tvåändsstickade vantar, spettsickad sjal och fina strumpor genast.

3 reaktioner till “Det verkar som att jag har en grön period”

  1. Längesedan jag fick höra så många positiva ord om mig själv och mitt företag. Jag tackar allra ödmjukast.Hoppas att garneran blir bra. Ser framemot att se vad det kan bli av det. Vi ses snart!

    Gilla

  2. Ja jag är jättenöjd med mitt inköp av orange merinoull och vinröd babyalpacka. Månne en röd period?? 😉

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s