Hon har gjort det igen!

Kalinka1 Alltså, jag är helt oskyldig! Det är min mamma som har köpt (obilligt) garn och stickat en tröja av det. Tröjan blir för stor. Hon ger den till mig. Känns det igen? Den här gången har hon dock inte stickat ärmar och monterat innan hon gav bort den. Omlottröja i Kalinka i limegrönt. Tyvärr Lyckligtvis verkar hennes silketröja i finfin röd färg passa henne precis. Skönt, så hon får behålla nånting iallafall.

Andra stickar från sina egna garnlager, jag stickar från andras (mammas?).

För att övergå till något helt annat så vill jag bara visa att tröjan i visjögarn passade perfekt och samtidigt passa på att illustrera varför jag givit bort ett livslångt presentkort emottagande och övervägande av stickade önskemål från detta fantastiska lilla barn som jag är fadder åt och som är mina barns kusin.
Kusin1

En tanke på “Hon har gjort det igen!”

  1. Ja ja. Jag vet inte vad det är för fel på mig. Taskig kroppsuppfattning kanske. Eller bara att jag HATAR att sticka efter beskrivningar med ett garn som beskrivningen inte är gjord för. Det blir alltid fel för mig. Hur mycket jag än mäter och räknar innan. Ett stor bekymmer är därför att beskrivningen till tröjan med det superfina, supersköna, superdyra silkegarnet inte är gjord för det garnet… Men jag ska lyckas den här gången!!!

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s