Förändringar

Ila_1Det sker ständiga förändringar i livet, ibland hinner man inte riktigt med…

Jag har slutat mitt jobb. Trist. Jag kommer sakna mina arbetskamrater – som verkar känna mig mer än väl och gav mig jättefina hejdåpresenter i form av en sån här (bilden snodd härifrån och redigerad) och ett presentkort här. Jag ser dock ljust på framtiden.

Mörkare blev det däremot för det här entrådiga ullgarnet som gick från naturvitt till rödbrunsvartrostmelerat. Meningen var att det skulle bli rött och svart men jag hällde på lite för mycket färg och körde för varmt. Läste senare (av en slump) att en del röda färger blir rostbruna när man färgar i för hög temperatur. Jag använde yllefärg från Zenit och mikron. Garnet är från början från Uppmaskans utflykt till Gudruns ullbod för ett tag sedan.

Trots att det inte blev som jag tänkt mig är jag inte helt missnöjd med resultatet, det blev bara annorlunda från vad jag hade tänkt från början. Vet inte riktigt vad det ska bli. Kanske en tröja. Kanske en sjal. Kanske en present. Eller alla tre…

Garnrost

Annons

3 reaktioner till “Förändringar”

  1. Tråkigt med jobbet!
    Men jag måste säga att garnet blev jättesnyggt, jag hade gärna valt den där färgen om det funnits i affären!

    Gilla

  2. Håller med de tidigare ”kommentatorerna” (det kan det väl inte heta??) Garnet blev snyggt – även om det ser mer svart-lila ut på bilden..

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s