Sanningskommission

En sanningskommission har tillsatts. Sanningshalten i regeringsförklaringen kan anses vara mycket hög. Citat: "Bloggning utan bilder kommer att förbjudas". Sanningskommissionen friar därmed regeringen på alla åtalspunkter.

Gips

Men jag (Vi?) är inte helt lomhörda och mutas gärna med smicker och garn. (Lakrits kan också funka.) Ovan en bild när jag senast sågs sitta still i mer än fem minuter.

PS Vi emotser tyvärr ingen höjning av garnbidraget under denna mandatperiod. Däremot hoppas vi innerligt att det inte blir någon sänkning (riktat till den andra regeringen)!!! Tänk också på att man kan få flergarnstillägg om man köper mycket garn!

2 reaktioner till “Sanningskommission”

 1. Undersåten skrapar i marken och skäms! Undersåten borde ha gjort som det stod, läs tre gånger. Undersåten borde också ha förstått att härskaren helt enväldigt kan bestämma när och om allt ska gälla.
  Mutor kommer i framtiden….

  Gilla

 2. Undersåte är tacksam för att få se sin härskare på bild… Inser att sin härskare har mycket att göra och inte alltid har möjlighet att visa sig för sina undersåtar när de så önskar.
  Mutor kan bli dåligt med från denne undersåte… Garnbidrag är numera något som inte finns i undersåtens världsbild. Hoppas dock på att dennes fd garnbidragsgivare kan tänkas skänka garner till sin uppfostrare… I denna familj är denne undersåte diktatorn… Alla familjer måste ha en egen diktator, basta… dock skrapar man med foten mot den STORE DIKTATORN…
  Må så gott… värmländskan… kramis, och skrapar med foten och går iväg för idag, men återkommer ofta för med kunskap från den STORE diktatorn… 😉

  Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s