Smygkik

En smygkik och tjuvrot ner i min väska idag skulle visa det här:

Bingemudd1

När vi var i Halland i somras smet jag in på Hemslöjden i Halmstad och kollade runt på deras fina Binge-saker. Bland annat hade de en tröja i grönt och rött med fint mönster. Jag skulle nog inte vilja ha en hel tröja i sånt, tänkte jag och köpte garn så att det skulle räcka till ett par muddar. Nu har jag börjat med stickor 2 mm och stickar efter mönstret Laholmsblomman från boken Binge. Och det är jättekul! (vem var det som sa att det där med att sticka med flera färger inte riktigt var min grej? va, jag??) Jag vill visst det ha en tröja. Nåja, det blir åtminstone ett par muddar. Om jag har jackan stängd i vinter och låter muddarna synas så kan jag låtsas att jag har en tröja.

Ett tips till alla er som inte har Binge-boken (inklusive mig själv… jag har lånat på biblioteket, flera gånger…) är att Binget fyller 100 år nästa år och Hemslöjden i Halland kommer troligen ut med ett häfte med lite bingemönster i tills dess. Jag kommer att hålla korpgluggarna öppna.

En tanke på “Smygkik”

  1. hrm… öh… korpgluggarna öppna… hrm, hinner man med att få ett häfte då tror du??? Hm, oki… om ett år… hur katten ska man kunna komma ihåg det??? Minne jag??? var det något jag skulle komma ihåg??? hmm… ja… just det, hålla korpgluggarna öppna var det visst…
    Må så gott… en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet… kramis, ngn som undrar om hon hittar hem…

    Gilla

Skriv gärna något!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s